Delivery

Oferim clientilor mai multe optiuni de transport disponibile pentru fiecare tara. Metodele de transport si costurile acestora sunt afisate pe toate ofertele de pret.

PLC COmponents deliveryPartenerul nostru oficial de logistica este DHL. Cu peste 70 de ani de experienta, fiind cea mai mare retea de livrare din lume, cu peste 220 de tari si teritorii disponibile.

Daca din motive logistice nu acceptati DHL, puteti folosi si alti curieri, cum ar fi UPS sau TNT.

Toate produsele de pe stock se expediaza de obicei din depozitele noastre si ajung la client in termen de 24 de ore de la primirea platii. Termenii de livrare sunt detaliati pe toate ofertele de pret, avand acces la diferite optiuni cum ar fi: livrare in ziua urmatoare, inclusiv sambata.

Imediat ce produsele comandate au fost expediate, clientul va fi notificat prin email, fiind informat de numele curierului, numarul de urmarire AWB si statusul coletului.

Pentru livrarea produselor, anumite taxe de transport vor fi aplicate:
Uniunea Europeana: EUR 79pentru colete cu greutatea de maxim 2Kg

Livrare Express

Deoarece intelegem nevoile dvs. in legatura cu costurile si urgenta livrarii produselor comandate, va punem la dispozitie serviciul de Livrare Express pentru toate produsele noastre.

Planuiti-va Livrarea cu Transport Propriu

Va puteti aranja propriul transport, pentru asta va rugam sa ne contactati la departamentul de vanzari.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru bunurile pierdute sau deteriorate ce au fost expediate prin curieri proprii sau diferiti de cei pe care ii oferim.

Nu ati primit comanda?

Exista mai multe motive pentru care comanda sau un produs din comanda nu a ajuns la dvs:

Lipsa sau intarzierea comenzii
De obicei, livrarea dureaza 1-4 zile lucratoare dupa primirea platii, un factor ce afecteaza acest timp il da si modalitatea de livrare aleasa. Va vom notifica in legatura cu orice intarziere, iar daca credeti ca informatiile nu sunt complete sau ca comanda v-a fost pierduta, nu ezitati sa ne contactati.

Produsul nu mai este pe stoc momentan
Daca produsul/produsele comandate de dumneavoastra nu mai sunt pe stoc, veti fi notificat de asta sau comanda va fi retinuta pana ce primim produsele necesare, dupa care vi le expediem imediat.

Produsul nu mai este valabil
Daca un produs nu mai este valabil sau este discontinuat de catre producator, comanda nu va putea fi trimisa, dar exista sanse ca produsul comandat sa fie existent pe stocuri mai vechi, caz in care va vom contacta pentru a relua comanda. Daca produsul dorit nu poate fi gasit, va vom recomanda cea mai potrivita alternativa sau va vom rambursa banii daca plata a fost deja efectuata.

Plata refuzata
Daca din orice motiv, plata nu poate fi procesata, va vom contacta pentru a va instiinta de acest fapt, recomandand reverificarea datelor bancare sau ale cardului.